LOGO DESIGN

Wij kunnen ervoor zorgen dat u bedrijf herkenbaar wordt gemaakt en zal worden onthouden door de consument.

Logo’s zijn overal te vinden en zijn het uithangbord van uw bedrijf. Met een logo zorgt u ervoor dat uw bedrijf een plek krijgt in het hoofd van de consument. Een pakkend logo zal voor meer herkenbaarheid gaan zorgen, dat is waar wij bij Sablas dan ook vol voor gaan. Of het nou gaat om een logo voor een spel, bedrijf of app, wij zorgen voor uw logo..

Vanaf een schets naar een uithangbord

Onze logo designers hebben meerdere projecten gerealiseerd en hebben ervaring in het maken van logo’s in 2D en 3D. De logo’s worden in bespreking met de klant ontworpen en er wordt goed geluisterd naar wat u precies wilt uitstralen, zodat dit herkend kan worden in het logo. Uw logo moet namelijk ook passen bij uw bedrijf en uw activiteiten.

Een goed logo zorgt ervoor dat uw organisatie voor altijd herinnerd zal worden

Bekende voorbeelden van logo’s die iedereen kent zijn de gele ‘M’ van McDonalds, het appeltje van Apple of het check-teken van Nike. Iedereen herkent deze merken aan hun logo, waardoor een logo dus ook voor veel promotie kan zorgen. Jong, oud; leeftijd doet er niet toe, het logo zal altijd herinnerd worden. Bij Sablas zetten wij hoog in op kwaliteit en zorgen wij dat uw logo pakkend zal zijn!

Geïnteresseerd?
Neem gerust contact op

vraag een offerte aan